Kuriozitete

Selena Gomez me lot në sy flet për herë të parë pas transplantit në veshka

“Veshkët e mia ishin të mbaruara. Kjo ishte e tëra dhe unë s’doja që t’ia kërkoja asnjë njeriu të dhuronte një veshkë për mua, por Francia ishte vullnetare”, tha Selena Gomez

Selena Gomez në një emison për ‘NBC NEWS’ u bë emocionale ndërsa foli për herë të parë mbi transplantin e saj të fundit të veshkave, dhe vajzën e përkushtuar që zgjodhi t’i jepte një copë të vetës së saj, përcjell albinfo.ch.

Në intervistën e tyre të parë që nga transplantimi, Gomez, 25 vjeçe dhe 29-vjeçarja France Raisa filluan bisedën me një shaka mbi shëndetin e Gomez-it – dhe këngëtarja i jepte merita të pafundme Raisas për veshkën e dhurua.

“Besoj erdha në një pikë ku çështja ishte jetë a vdekje”, ka thënë Selena.

“Veshkët e mia ishin të mbaruara. Kjo ishte e tëra dhe unë s’doja që t’ia kërkoja asnjë njeriu të dhuronte një veshkë për mua, por Francia ishte vullnetare”, tha Selena Gomez.

Gomez theu lajmin me një foto të ëmbël të saj dhe Raisas duke mbajtur duart nga shtretërit e tyre në spital si dhe fotot e stomakut të saj pas operacionit.

“Ajo më dha dhuratën dhe sakrificën e fundit duke dhuruar veshkën e saj për mua. Unë jam shumë e bekuar. Unë të dua aq shumë motër”, kishte shkruar më tej ajo.

Video – https://twitter.com/TODAYshow/status/923875856782647296