Uncategorized

Sfidat e mërgimarëve – përveç në Merdare, pritje të tepërta edhe në kufirin Kroaci-Serbi

Mërgimtarët kosovarë që po vijnë nga shtetet e Evropës për në Kosovë po përballen me pengesa të shumta.

Duke nisur nga kufiri mes Kosovës dhe Serbisë, atyre po u duhet të presin nganjëherë edhe shtatë orë për të dalë nga shteti, shkruan lajmi.net.

Rëndom, pritjet më të gjata janë në pikën kufitare të Merdares, mirëpo edhe në pikat tjera kufitare zakonisht ka fluks të madh të veturave.

Ata që ia kanë mësyrë Kosovës për pushime, përveç në Merdare, po përballen me pritje jashtëzakonisht të gjata edhe në kufirin mes Kroacisë e Serbisë.

Një mërgimtar i cili ka udhëtuar sot në Gjermania ka treguar maltretimin që po bëhet në kufi mes Kroacisë e Serbisë.