Bota

SHBA do të vendosë 24-48 orët e ardhshme për ndërhyrje ushtarake ose jo

I pyetur se a është e mundur ndërhyrja ushtarake, Trump shtoi se “asgjë nuk është jashtë tryezës së bisedimeve”

Presidenti Donald Trump të hënën ka planifikuar të këshillohet me udhëheqësit e lartë ushtarakë, menjëherë pasi kërcënoi me pagimin e “një çmimi të lartë” përgjegjësit e sulmit kimik në Siri, që vrau rreth 150 civilë në Guodën lindore.

I pyetur se a është e mundur ndërhyrja ushtarake, Trump shtoi se “asgjë nuk është jashtë tryezës së bisedimeve” dhe se “kjo është për njerëzimin dhe nuk duhet të ndodhë.”

Trump shtoi se vendimi për ndërhyrje ushtarake ose jo do të merret në 24-48 orët e ardhshme.