Koronavirusi: çast pas çasti

Shenja shpresëdhënëse të rënies së normave të infeksionit në Gjenevë

Ka shenja inkurajuese që nivelet e infeksionit janë në rënie në Gjenevë, ndërsa më pak njerëz po pranohen në Spitalin Universitar.

Që nga fundjava, numri i njerëzve që trajtohen ka filluar të bie.

Por shifrat gjithashtu japin arsye për kujdes – rënia fillestare ka qenë e rrezikshme.

Shkalla e vdekjeve është ende shqetësuese. 58 kanë vdekur në Gjenevë gjatë javës së kaluar, shkruajnë mediat zvicerane, përcjell albinfo.ch.

Ekzistojnë shpresa se numrat do të nënkuptojnë se kantoni mund të heqë bllokimin aktual – por spitali bën thirrje për vigjilencë të vazhdueshme dhe thotë se masat mund të lehtësohen vetëm nëse të gjithë ende veprojnë në mënyrë të sigurt.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI