Lajme

Shkolla Shqipe në Ostermundigen shënoi Festën e Flamurit Kombëtar

Mësohet se Shoqata Kulturore Shqiptare Bashkimi, në bashkëpunim me Shkollën Shqipe në Ostermundigen shënoi Festën e Flamurit Kombëtar, ku të gjithë ngelen të kënaqur, përcjell albinfo.ch.

Ky organizim erdhi nga kryesia e shoqatës Bashkimi, kryesia e shkollës shqipe dhe prindërve që janë admirues dhe përkrahës të përhershëm të gjuhës, kulturës dhe traditës shqiptare.

Vlen të theksohet se prezentë ishin edhe përfqësues të ambasadave shqiptare.