Lajme

SHKSHZ bën shpalljen e fituesve të konkursit për poezi dhe arte pamore

Shoqata do të ndajë çmimin "Martin Camaj 2022" për poezi dhe atë "Ibrahim Kodra 2021" për arte pamore.

Të dielën e javës që vjen, më 20 mars, Shoqata e Krijuesve Shqiptare të Zvicrës (SKSHZ) do të bëjë shpalljen e fituesve të konkursit të saj për poezi dhe për arte pamore.

Shoqata do të ndajë çmimin “Martin Camaj 2022” për poezi dhe atë “Ibrahim Kodra 2021” për arte pamore.

Aktiviteti, i cili përfshin edhe një orë letrare, mbahet në ambientet e Konsullatës së Republikës së Kosovës, në Cyrih dhe fillon në orën 14.00

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI