Lajme

“Swiss Albania Event” lansoi foto nga koleksioni “Tradita dhe roli i gruas në diasporë”

Drejtoresha e shoqatës “Swiss Albania Event”, Aina Hoti, organizon ekspozitë online me produkte artizanale nga gratë shqiptare në diasporë

Tashmë dihet se shtatori është muaji i Trashëgimisë Kultore, duke ju  uruar një muaj të mbarë, në paqe dhe me shëndet.

Do e kthejmë në një traditë tashmë, pasi lidhet me një datë të rëndësishme, atë të “Ditës Kombëtare të Trashëgimisë”, por dhe “Javën e Trashëgimisë Europiane”, prononcohet për Albinfo.ch drejtoresha e SAE, Aina Hoti.

“Tema e këtij viti nga Ministria e Kulturës është “Trashëgimi dhe edukim” dhe ne do t’i mëshojmë fort qasjes së fëmijëve, brezit të ri drejt kësaj pasurie shpirtërore e materiale, që shtrihet në të gjithë Shqipërinë”, shprehet Aina Hoti.

Do të jetë një muaj “zbulimi” i thesareve tona të çmuara.

#Muaji i Trashëgimisë

#Trashëgimi Kulturore

#Shtator 2020

Fotot e para nga expo online me punime nga gratë në diasporë.

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm