Kalendari

Shoqëria kulturore artistike “Teuta”, organizon manifestimin “Ngjyrat e Folklorit”

Shoqëria kulturore artistike “Teuta” Lausanne ka nderin t’ju ftojë në manifestimin e saj të quajtur «Ngjyrat e Folklorit» që do të mbahet:

-Të shtunën, më 29 shkurt 2020:
-Prej orës 19:00

Në këtë adresë:
Casino de Montbenon
Allée Ernest-Ansermet 3, 1003 Lausanne

Manifestimi organizohet në bashkëpunim me shoqërinë zvicerane La Ferandole de Curtepin dhe financohet nga Komuna e Losanës.

Duke pasur parasysh rëndësinë e këtij evenimenti ndërkulturor, prezenca juaj na bënë nder dhe e bën më madhështor këtë manifestim.

Ju lutemi, e konfirmoni prezencën tuaj.

Me respekt,

Kryesia e SHKA «Teuta» Lausanne

Për informata:
Tél: 079 233 0537
Tel: 078 885 0515


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI

 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit29 February 2020
  • Ora19:00
  • LokacioniCasino de Montbenon Allée Ernest-Ansermet 3, 1003 Lausanne
  • Data e përfundimit29 February 2020 - 22:00