Lajme

Shqipëri: 17 humbje jete dhe 795 raste të reja me COVID-19

Përditësimi i situatësë së Koronavirusit sot në Shqipëri:

Sipas buletinit ditor të Ministrisë së Shëndetësisë gjatë 24 orëve të fundit, në Shqipëri janë konstatuar këto shifra të infektimit me koronavirus:

Të infektuar të rinj          795 persona

Të vdekur                            17 persona

Të shëruar                      388 persona

Testime gjithsej                2.352 persona

Në përgjithësi, situate e koronavirusit dhe gjendja në spitale është si më poshtë:

Të infektuar gjithsej     33.556 persona

Të  shëruar                         16.230 persona

Të infektuar  aktivë            16.610 perona

Humbje  jete                           716 persona

Gjendja në spitale është si më poshtë:

Të shtruar gjithsej    në spitale      439 persona

Terapi intensive                                 16 persona

Në intubim                                           5 persona


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI