Shqipëri

Shqipëri: Fushat e mrekullueshme të Lavandos

Fushat e lavanderisë në Koplik të Veriut të Shqipërisë

Fushat e mrekullueshme të Lavandos në Koplik, veri të Shqipërisë, që do t’ju bëjnë të ndiheni sikur jeni në parajsë, jo vetëm nga bukuria e tyre, por edhe nga aroma që dhurojnë këto bimë, shkruan albinfo.ch.

Këto lule zgjidhen, këputen, përpunohen dhe përdoren për të krijuar disa produkte, përfshirë vajrat esencialë që eksportohen jashtë vendit.

Mezi pres që të vizitoj këto fusha, të fotografoj lulet dhe të marr frymë në bukurinë e zonës përreth.