Turizëm

Shqipëria, me sistem digjital të audioguidave për turistë

Shqipërisë duket se çdoherë e më shumë është duket punuar rreth zhvillimit të turizmit.

Shqipëria ka mundësi të mira për të zhvilluar jo vetëm turizmin bregdetar, por edhe bukuritȅ e saj natyrore dhe trashëgiminë e pasur kulturore, të cilat janë duke u promovuar çdoherë e më shumë.

Muzeu Kombëtar Ikonografik “Onufri” është i pari në Shqipëri që u ofron turistëve sistemin digjital të audioguidave. Një turist italian, i cili së fundmi ka vizituar Muzeun “Onufri” është shprehur se audioguidat janë shumë efikase, të pasura me informacion dhe me detaje për çdo vepër.

Sistemi digjital i audioguidave është një shërbim që ka filluar nga muaji maj, ai iu ofron turistëve mundësinë që të zbulojnë muzeun dhe kryeveprat e tij në katër gjuhë të ndryshme shqip, italisht, anglisht dhe gjermanisht, përcjell albinfo.ch.

Muzeu Kombëtar Ikonografik “Onufri” është i pari muze në Shqipëri që u ofron turistëve sistemin digjital të audioguidave. Një turist italian, i cili së fundmi ka vizituar Muzeun “Onufri” është shprehur se audioguidat janë shumë efikase, të pasura me informacion dhe me detaje për çdo vepër. Sistemi digjital i audioguidave është një shërbim që ka filluar nga muaji maj, ai iu ofron turistëve mundësinë që të zbulojnë muzeun dhe kryeveprat e tij në katër gjuhë të ndryshme shqip, italisht, anglisht dhe gjermanisht.#diasporashqiptare #unëjamshqiptar #akdiasporës

Publiée par Agjencia Kombëtare e Diasporës sur Mardi 10 septembre 2019