Lajme

Shqiptari në Danimarkë fiton çmimin kryesor “Vild Med Dans”

Jimilian Ismailit në bazë të paraqitjeve përfekte skenike dhe lidhëshmëria e lëvizjes së tij, bëri që të fitoi çmimin kryesor “Vild Med Dans

Bëhet e ditur se Jimilian Ismaili, në bazë të paraqitjeve përfekte skenike dhe lidhëshmërisë së lëvizjes së tij, bëri që të fitojë çmimin kryesor “Vild Med Dans në Danimarkë, shkruan albinfo.ch.

Përgjatë të gjitha netve të këtij spektakli, shqiptari na ka emocionuar dhe është admiruar edhe publiku danez për talentin e jashtëzakonshëm, virtuozitetin e kërcimin elegant, por mbi të gjitha shpirtin e bukur prej artisti të Jimilianit, që nuk harron të përcjellë çdo herë edhe ngjyrat tona kombëtare, te cilat i kanë rrënjët në trashëgiminë artistike e patriotike të familjes se tij. Pavarësisht se konkurrenca ishte e madhe, shqiptari triumfoi nga vlerësimi që iu bë nga juria, e po ashtu edhe publiku i gjerë./Albinfo.ch

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI