Kosova

Shqiptarja, me gjithë aftësitë e kufizuara, arrin majën më të lartë të Sllovenisë

Luljeta Ademi është shqiptarja e parë, e cila përkundër aftësisë të kufizuar, ka sfiduar majën më të lartë të Sllovenisë.

Luljeta merret me alpinizëm dhe ka kohë që po zhvillon fushatën “See the Ability not the Disability” – Hiking with a Disability, duke ngjitur maja malesh në vend dhe më gjerë.

Së fundi ajo ka zhvilluar një aktivitet duke u ngjitur në majën më të lartë të Sllovenisë, në Trigllavin, me të cilën u bë gruaja e parë me invaliditet që ka ngjitur majën më të lartë.

Fotografia e Luljeta Ademi

Fotografia e Luljeta Ademi