Shkurt.ch

Shtrohet iftar në xhaminë e Bernës

Është shtruar iftar në xhaminë e Bernës në Zvicër.

Hoxhë Mustafë Memeti ka treguar se në iftar morën pjesë shumë myslimanë dhe persona të tjerë të feve të tjera.

“Sonte patëm iftarin tonë tradicional. Shumë myslimanë dhe njerëz të feve të tjera morën pjesë në këtë iftar madhështor. Ndër të ftuarit ishin edhe znj. Franziska Teuscher, Këshilltare e Qytetit të Bernës (Drejtorja për Arsim, Çështje Sociale dhe Sport), z. Ambasadori i Izraelit Jacob Keidar, Përfaqësuesja e Ambasadës Amerikane znj. Sandi Allaway, z. Ambasador i Emirateve të Bashkuara Arabe Ahmed Nuejmi dhe z. Ambasador i Republikës së Maqedonisë së Veriut”, ka shkruar Hoxhë Mehmeti.