Lajme

Shumica e politikanëve zviceranë mirëpresin rezultatin e referendumit të ligjit Covid

Shumica e partive politike, si dhe sektori ekonomik, shprehën lehtësimin dhe kënaqësinë e tyre për rezultatet e referendumit të së dielës, kur 62 për qind e votuesve zviceranë mbështetën qëndrimin e qeverisë për menaxhimin e pandemisë, veçanërisht në lidhje me certifikatat e Covid, transmeton albinfo.ch.

Në një deklaratë të cilës i bëri jehonë shumica e grupeve të tjera politike, Charles Juillard, nënkryetar i Partisë së Qendrës, tha se “Popullsia vazhdon të mbështesë qartë masat e zgjedhura nga Këshilli Federal dhe Parlamenti”.

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI