Shqiperia

Sky: Ksamil, një nga plazhet më të bukura sekrete në Evropë

Sky ka renditur në vendin e katërmbëdhjetë plazhin e Ksamilit, në Shqipëri: i përcaktuar si “një nga plazhet më të bukura sekrete në Evropë”, është vetëm njëzet minuta nga qendra e qytetit të Sarandës, një nga kryeqytetet evropiane të të rinjve, përcjell albinfo.ch.

Shqipëria vitet e fundit ka marrë një hov të turistëve nga bota me shumë vende turistike.

Shumë media botërore këtë vit u kanë kushtuar artikuj plazheve të Shqipërisë dhe jo vetëm.

Për më shumë: https://tg24.sky.it/lifestyle/2024/05/05/spiagge-europa-2024-classifica#02