Sqarim

SQARIM I AMBASADES SE REPUBLIKES SE SHQIPERISE, AMBASADES SE REPUBLIKES SE KOSOVES dhe AMBASADES SE REPUBLIKES SE MAQEDONISE

Në ambasadën e Republikës së Shqipërisë dhe në ambasadën e Republikës së Kosovës si dhe ne ate te Republikës së Maqedonisë, vazhdojnë të vijnë telefonata nga bashkatdhetarët në Zvicër, të cilët duan të informohen për një koncert që thonë se do të zhvillohet në sallen Arena në Gjenevë, me datën 4 nëntor.

Dëshirojmë të sqarojmë opinionin se ambasadat tona mbështesin në parim të gjitha veprimtaritë kulturore që zhvillojnë subjektet e ndryshme në kuadrin e 100-vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë, por koncerti i mësipërm ështe nismë private dhe nuk bën pjesë në veprimtaritë që organizojnë tri ambasadat.

Ambasada e Republikës së Shqiperisë

Ambasada e Republikës së Kosovës

Ambasada e Republikës së Maqedonisë

Bernë, me 29 tetor 2012


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI