Futboll

“Air Albania” nominohet për “Stadiumin e vitit”

Stadiumi i Shqipërisë “Air Albania”, në top dhjetëshe për Stadium të vitit.

Asnjë stadium shqiptar nuk ka fituar ndonjëherë, por kjo mund të shihet si mundësi e mirë.

Bashkangjitur e gjeni edhe linkun se ku mund të votoni për “Air Albania“, përcjell albinfo.ch.

Votimi është pa pagesë dhe do të jetë i hapur deri më 15 mars.

Votoni këtu