Koronavirusi: çast pas çasti

Statistikat deri më 5 prill: Sa të infektuar e sa viktima në Zvicër

Në Zvicër vërehet një rënie e lehtë e personave që kanë humbur jetën në ditët e fundit

Ditët e fundit ka rënë numri i të infektuarve dhe viktimave në Zvicër me koronavirus, shkruan albinfo.ch.

Worldometers.info raporton se, sot më 5 prill, 19 persona kanë humbur jetën, kurse 595 janë infektuar.

Në total numri i personave që kanë humbur jetën është 685, derisa numri i të infektuarve është 21 100.

6415 persona janë shëruar tërësisht, kurse 391 janë në spital.

https://www.worldometers.info/coronavirus/