AT Balkani

Stilistja Krenare Rugova, fituese e “BigSEE Fashion Design Award 2020”

Stilistja e modës Krenare Rugova është fituese e “BigSEE Fashion Design Award 2020” për koleksionin e saj VIVID II s / s 20, një koleksion i pëlhurave të pikturuara me dorë të përshtatjeve organike, materialeve dhe ngjyrave miqësore me mjedisin, shkruan albinfo.ch.

“VIVID II s / s 20” filloi si një koleksion shkëlqimi dhe shprese. Manipulimi i pëlhurës është gjithmonë një aspekt i rëndësishëm i koleksioneve të markave. Piktura e duarve prej pëlhure në harmoni me konstruksionin strukturor karakterizon këtë koleksion të mrekullueshëm nga Krenare Rugova, shkruan tutje albinfo.ch.

Duhet theksuar se pëlhura natyrore u pikturuan me dorë me ngjyra të gjalla, një proces i gjatë i përzierjes së ngjyrave, krijimi i modeleve dhe tharja para se të bëheshin një veshje e përshtatjes organike. Të gjitha tekstilet trajtohen me ngjyra miqësore me mjedisin. /Albinfo.ch

 

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI