Shkurt.ch

Suzette Sandoz: “Iniciativa për dëbimin e kriminelëve të huaj, një pandershmëri demokratike “

Në një intervistë ekskluzive për emisionin “Diversité”, një produksion albinfo.ch , juristja e  shquar dhe ish.këshilltarja nacionale e partisë së djathtë PLR, S. Sandoz, flet për zgjedhjet e 28 shkurtit 2016  në lidhje me  Iniciativën e re popullore për dëbimin efektiv të kriminelëve të huaj.