Integrimi

swissalbs anulon ballon e ndërmarrësve të paraparë për 28 mars

"Ne do të shpallim një datë alternative për mbajtjen e ballos sa më shpejt që të jetë e mundur"

Të nderuar komunitet swissalbs, të dashur miq

Me qëllim mbrojtjen e qytetarëve dhe për të mirën e të gjithëve, ne do të anulojmë ballon e sipërmarrësve, të paralajmëruar që të mnabhet më 28 Mars 2020. Kështu njofton shoqata swissalbs, e cila qëndron mbrapa kësaj balloje. Kemi gjithmonë në plan të parë mirëqenien e të gjithë neve.

Ne do të shpallim një datë alternative për mbajtjen e ballos sa më shpejt që të jetë e mundur. Kërkojmë  mirëkuptimin dhe marrjen në dijeni nga ju se data e re varet nga zhvillimet e mëtejshme.

Ne kemi besim se ballon do të mund ta mbajmë këtë vit. Në rast të një anulimi të plotë të aktivitetit, ne do t’ju informojmë menjëherë dhe në mënyrë transparente. Nëse nuk mund të jeni merrni pjesë në  aktivitet në datën e re, sigurisht që çmimi i biletës do të ju kthehet.

Ju lutemi të qëndroni të azhurnuar në kanalet tona të mediave sociale, faqen tonë të internetit dhe buletinin tonë, thuhet në fund të njoftimit të swissalbs.