Të tjera

Tashmë Los Angelos Lakers mund të shpresojë titullin kampion

Ylli i basketbollit në ligën amerikane NBA, LeBron James, është transferuar në radhët e Los Angeles Lakers.

Ylli i basketbollit në ligën amerikane NBA, LeBron James, është transferuar në radhët e Los Angeles Lakers.

“Katë herë lojtari më i vlefshëm i sezonit të rregullt, tri herë MVP i finaleve, 14 herë pjesëmarrës në ndeshjet ‘All Star Game’ dhe dy herë medalist i artë olimpik, LeBron i bashkohet me një kontratë 4-vjeçare prej 154 milionë dollarësh Los Angeles Lakers,” shkruante kompania “Klutch Sports Group” .

James nisi karrierën e tij në vitin 2003 në Cavaliers, ku u kthye pasi periudhën mes viteve 2010-2014 e kaloi në Miami Heat. Ai ka fituar çmimin e lojtarit më të vlefshëm (MVP) katër herë dhe është zgjedhur 14 herë në ekipin All-Star, ndërsa ka fituar tre herë kampionatin e NBA-së, edhe atë dy herë në Miami Heat dhe një herë në Cleveland Cavaliers.

Shumë tifozë të Lakers presin që Lebron James t’ua kthejë sukseset e dikurshme që ekipi kishte me Magic Johnson dhe Kobe Bryant.