Lajme

Ndërpritet trafiku hekurudhor mes Bazelit dhe Mulhouse

Linja ndërmjet Bazelit dhe Mulhouse do të ndërpritet mëngjesin e së hënës. Kështu bën të ditur SBB. Udhëtarët duhet të jenë të durueshëm, shton tutje.

Sipas një raporti të SBB-së, ndërprerja zgjati disa orë, arsyeja e kufizimit ishte një defekt në linjën e kontaktit, shkruan Blick.

Udhëtarët midis Basel SBB dhe Saint-Louis Haut-Rhin duhet të përdorin linjën 3 të tramvajit, përcjell albinfo.ch.