Shkurt.ch

Tramvajet e Bazelit rifillojnë shërbimin në Francë

Tramvajet Bazel po udhëtojnë përsëri Francë edhe pasi po errësohet.

Dy javë parë Transporti Publik i Bazelit kishte ndalur shërbimet pas orës 20:00 pasi  tramvajet u sulmuan dhe shoferëve I’u ishte drejtuar lazeri. Autoritetet e Bazelit kërkuan francezët  marrin masa për mbrojtur automjetet dhe stafin, përcjell albinfo.ch. 

Asnjë detaj tjetër nuk është dhënë , por vendimi për rifilluar shërbimet erdhi pas një takimi me zyrtarët francezë dhe zviceranë. 

Tramvajet e Bazelit japin shërbime Francë dhe Gjermani.