Kosova

Tre deputetët e rinj të LDK-së

Ismet Beqiri, Visar Hoti dhe Faton Bislimi, pritet të zëvendësojnë Driton Selmanajn, Armend Zemajn dhe Arban Abrashin në pozitat e deputetëve.

Kjo për shkak se Selmanaj, Zemaj dhe Abrashi kanë marrë poste në Qeverinë e Kosovës të udhëhequr nga Avdullah Hoti, që u votua nga Parlamenti i Kosovës sot me 61 vota.

Driton Selmanaj ka kaluar në pozitën e zëvendëskryeministrit;

Armend Zemaj ka marrë postin e ministrit të Shëndetësisë;

Arban Abrashi ka marrë postin e ministrit të Infrastrukturës.