Lajme

Trena shtesë në Zvicër, shkaku i trafikut të rënduar

Trena shtesë në shërbim gjatë fundjavave të Ascension dhe Pentcoast.

Trafiku rrugor është zakonisht shumë i rënduar gjatë dy fundjavave festive, duke rënë këtë vit përkatësisht në datat 26 – 29 maj dhe 4 – 6 qershor, njofton albinfo.ch.

Për udhëtarët që preferojnë të marrin trenin gjatë kësaj periudhe të ngarkuar, Hekurudhat Federale Zvicerane (SBB) po “zgjerojnë ndjeshëm” shërbimin e saj drejt Ticinos, një nga destinacionet më të njohura për fundjavat e festave publike.

“Do të ketë shumë trena shtesë. Ne gjithashtu do të rrisim numrin e vendeve të disponueshme në trenat e rregullt”, duke përfshirë midis Cyrihut/Baselit dhe Ticino-s përmes tunelit bazë Gotthard, njoftoi kompania.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI