Portrete të firmave

“Triumf Sa”:Aty ku bëhet çmontimi, shitja si dhe montimi i veturave

E themeluar në vitin 2001 nga Vëllezërit Iseni nga Shkupi, “Triumf SA” është njëra ndër ndërmarrjet kryesore në Zvicër ku bëhet çmontimi i veturave, shitja si dhe montimi e të gjitha autopjesëve të markave Audi, VW, BMW etj.

Në kohën kur është krijuar, hapësira ku është sot “Triumf SA” ka qenë krejtësisht e lënë pasdore. Me angazhimin e vëllezërve Iseni, për pak muaj, e gjithë ajo hapësirë ishte shëndruar në një ndërmarrje serioze, me një organizim të mirëfilltë.

“Komuna Moudon ka qenë shumë e kënaqur që ne e morëm përsipër menaxhimin e kësaj zone. Prej se jemi këtu, raportet me organet komunale, por edhe ato të nivelit kantonal, janë të shhkëlqyeshme sepse ne jemni një faktor ekonomik, dhe kujdesemi me përpikmëri për mbrojtjen e ambientit.

Që nga vendosja e tyre, vëllezërit Iseni kanë investuar në krijimin e hapësirave adekuate dhe ë nsigurimin e pajisjeve për të kryer aktivitetin e tyre në mënyrë efiçiente.

Aktivitetet e “Triumf SA”

“Triumf SA” merret kryesisht me shitjen e autopjesëve të përdorura, por të garantuara. Sistemi i vënë në vend në “Triumf SA” konsiston në testimin, verifikimin dhe etiketimin e secilës pjesë të çmontuar. Kështu që për çdo pjesë të shitur, pason garancioni.

Shumica e veturave që hyjnë në parkun e “Triumf SA” janë vetura në gjendje të mirë, sepse janë të çmontuara pas aksidenteve që kanë pasur. Veturat që çmontohen në “Triumf SA” vijnë esencialisht nga sigurimet kryesore zvicerane, me të cilat “Triumf SA” ka lidhur partnartitet prej mbi 15 vitesh.

Autopjesët janë të gjitha të markave të veturave gjermane siç janë Audi, VW, BMW, Mercedes, por edhe të atyre franceze, italiane, japoneze, etj. Në “Triumf SA” gjeni sikurse pjesë mekanike, elektrike, elektronike ashtu dhe karroseri.

Një pjesë e klientëve i blejnë pjesët në “Triumf SA” dhe i montojnë ato në ateljetë e “Triumf SA”, e cila pra ka krijuar hapësira adekuate.

Në “Triumf SA” bëhet po ashtu shitja e veturave, të cilat janë relativisht të reja. Zakonisht, me aktin e shitjes kryhet kontrolli teknik i Shtetit dhe furnizohet po ashtu garancioni mbi funksionimin e pjesëve kryesore të saj siç janë motori, ndërruesi i shpejtësive etj.

Klientët e Triumf SA

Një pjesë jo për t`u nënçmuar e klientëve të “Triumf SA” janë shqiptarë nga të gjitha trevat. Por edhe një pjesë e dukshme e tyre janë zviceran. Një pjesë e konsiderueshme e tyre vijnë nga profesionistë, respektivisht garazhe nga pjesë të Zvicrës frankofone, por edhe më larg, dhe nga individë privatë që shikojnë zgjidhje alternative për të blerë autopjesë me çmime më të volitshme.

Shumë nga klientët tanë janë të rregullt që me vite, ngase “Ne i mbajmë premtimet”, thonë vëllezërit Iseni.

Triumf SA,
Route de Bronjon 6
1510 Moudon

 

Tel. 021 905 45 65
Fax : 021 905 42 95
Natel : 079 292 70 91
E-mail : [email protected]

/Publireportage/


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI