Feja

UISHZ ua uron besimtarëve Fitër Bajramin

Unioni i Imamëve Shqiptarë në Zvicër u drejton besimtareve myslimanë një urim me rastin e festës së Fiter Bajramit.

Unioni i Imamëve Shqiptarë në Zvicër u drejton besimtareve myslimanë një urim me rastin e festës së Fiter Bajramit. “UISHZ ndihet i privilegjuar t`ju përcjellë selamet dhe urimet me të sinqerta me rastin e Fitër Bajramit, duke ritheksuar që gjatë këtyre ditëve festive të vijnë në shprehje edhe më tepër harmonia, solidariteti, dhe dashuria njerëzore.

Me bindje dhe shpresë që lutjet dhe adhurimet të jenë të pranuara nga Zoti Lavdiplotë, duke ju dëshiruar mirësi, fat, dhe shëndet në familjet tuaja, thuhet në urimin e dërguar nga Nehat Ismaili, kryetar i Unionit të Imamëve Shqiptarë në Zvicër


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI