Të tjera

Video: Qytetarët e Beogradit i dalin në ndihmë furrtarit kosovar

Para një jave në këtë vend, grupet ekstremiste kanë protestuar me simbole dhe këngë nacionaliste, pasi që vëllai i pronarit të furrës në profilin e tij në Facebook ka postuar një foto, duke bërë simbolin e shqiponjës. Por sot, shumë qytetarë kanë ardhur për të përkrahur pronarin e furrës “Roma”, Mon Gjuraj.

Ai është shqiptar nga Kosova, i cili para tetë vjetësh ka ardhur nga Zvicra në Beograd.

Gjuraj ka kërkuar falje publikisht për foton, mirëpo pas protestës dhe kërcënimeve, ai ndihej i frikësuar. Në ndërkohë institucionet kanë reaguar dhe policia i ka dhënë atij mbrojtje, shkruan RTK, përcjell Albinfo.ch.

"BYREKU I SOLIDARITETIT"

"BYREKU I SOLIDARITETIT"

Publiée par RTK sur Samedi 4 mai 2019