Kulturë

Dorina  Podrimja

Modele

Revista e njohur botërore “Maxim magazine”, e cila ka shtrirje në Gjermani, Zvicër dhe Austri ka publikuar  sot (e martë)100 femrat më të bukura për vitin 2014. Në mesin e tyre gjenden edhe dy shqiptare: Dorina Podrimja dhe Luanda Krasniqi. Dorina Podrimja e cila vitin e kaluar ishte pjesë e “Miss Zvicra 2013” ka thënë se është ndjerë mjaft e lumtur që gjendet në mesin e 100 vajzave më të bukura të tri shteteve gjermanofolëse.

Revista e cila është dedikim për meshkuj e ka vlerësuar Dorinën si një modele me pamje të mrekullueshme.

Sipas “Maxim” Dorina është “Miss Solothurn” dhe e cila po e përfaqëson denjësisht këtë kanton.

Po ashtu,  kjo revistë edhe për modelen tjetër Luanda Krasniqi ka shkruar fjalë të mira. 19 vjeçarja  e cila ishte pjesë e “Top Model Zvicra”, u bë e njohur falë edhe pjesëmarrjes në serine televizive në televizionin zviceran SRF “Mini Lehr und ich”.

Derisa Dorina pritet të shfaqet në një reklam të BMË-së, Luanda pos aktiviteve të tjera, ka qenë edhe pjesë edhe e  një reklame të kompanisë së njohur “Dior”.

Dorina Podrimja

A.Gj.

 Biografi e shkurt

  • Emri, MbiemriDorina  Podrimja
  • Prejardhja:Ollten-Solothurn-Zvicër
  • Vendi ku vepron:Zvicër
  • Profesioni:Modele

  WHO’S WHO të tjera