Pronar

Rexhep Berisha

Biznesmen

Vendlindja : Kosovë

Qyteti ku jetoni në Zvicër : Bazel

Profili

Rexhep Berishës, me qëndrim në Bazel, pronar i firmës R.B. Import& Export dhe i restorantit “Sängerstübli”, në po këtë qytet.

Ai tregon për albinfo.ch se përpjekjet për të sjellë në Zvicër birrën e Pejës, janë të mëhershme. Madje kjo birrë prej disa vitesh mund të blihet në të ashtuquajturat “etnomarkete” (shitoret me mallra ballkanike) pastaj në Dener-Satelit dhe në Spar. “Markën” e Birrës së Pejës ai e ka regjistruar që në vitin 2008 dhe e gëzon ekskluzivitetin për importimin e saj në Zvicër.

Temat e mbuluara nga www.albinfo.ch në lidhje me këtë personalitet:

Nga marsi, birra e Pejës në shitoret e Coop-it në ZvicërVideo In&Out: Produktet kosovare në Perëndim

 Biografi e shkurt

  • Emri, MbiemriRexhep Berisha
  • Prejardhja:Kosovë
  • Vendi ku vepron:Bazel-Zvicër
  • Profesioni:Biznesmen

  WHO’S WHO të tjera