Lajme

Zvicër: 35 infeksione të reja gjatë 24 orëve të fundit

Gjatë gjithë javës së kaluar ka pasur një rritje të të vazhdueshme të numrit të infeksioneve në krahasim me javët e kaluara. 62 infeksione të reja janë raportuar të dielën, 69 të shtunën, 58 të premten, 52 të enjten etj.

Brenda 24 orëve të fundit në Zvicër dhe Lihtenshtajn, janë raportuar 35 infeksione të reja me koronavirus.

Të kujtojmë: gjatë gjithë javës së kaluar ka pasur një rritje të të vazhdueshme të numrit të infeksioneve në krahasim me javët e kaluara. 62 infeksione të reja janë raportuar të dielën, 69 të shtunën, 58 të premten, 52 të enjten etj., transmeton albinfo.ch.

Numri dukshëm më i vogël i rasteve që është raportuar sot, mund të merret me rezervë, pasi që bëhet fjalë për rezultatet e testimeve të bëra gjatë ditës së diele, kur, siç dihet, bëhen më pak testime.

Deri më tani, ka pasur gjithsej 31 652 raste të konfirmuara nga laboratori, meCovid-19, ka njoftuar të hënën Zyra Federale e Shëndetit Publik (BAG).

Sipas BAG, 1682 njerëz që ishin testuar pozitivisht për Covid-19 kanë vdekur deri më tani në Zvicër dhe Lihtenshtajn, pe¨rcjell albinfo.ch. Zyra Federale u referohet raporteve që laboratorët dhe mjekët kanë dërguar deri të hënën në mëngjes, si pjesë e detyrimit të raportimit.

Numri i testeve të kryera për Sars-CoV-2, deri tani ka arritur në 566.594. Rezultati ka qenë pozitiv në 6.7 për qind të këtyre testeve.