Lajme

Zvicër: Çfarë u kërkua më shumë në Google gjatë 2022-ës

 

Kërkimet më të zakonshme të kryera këtë vit në Zvicër pasqyrojnë shqetësimet aktuale të përdoruesve të internetit, përcjell albinfo.ch.

Për shembull, kërkimet për “Ukrainë”, “Kupa e Botës 2022” dhe (sigurisht) “Roger Federer”, ishin ndër më të shpeshtat.

Pyetje si “Çfarë është një oligark?” “Pse Rusia pushtoi Ukrainën?” dhe “Sa kohë është ngjitëse Omicron” gjithashtu renditet lart në mesin e përdoruesve të Zvicrës.

Kjo listë tregon termat dhe pyetjet më të zakonshme nga banorët e vendit në vitin 2022.

Ai gjithashtu tregon kërkimet e kaluara zvicerane, kështu që ju mund të krahasoni se si pyetjet pasqyrojnë ngjarjet dhe shqetësimet e një viti të caktuar.