Lajme

Zvicër, çmimi i mallrave shtëpiake u rrit me 3.4% në qershor

Çmimi i mallrave shtëpiake për konsumatorët zviceranë u rrit me 3.4% në qershor, shkruan albinfo.ch.

Lidhja e jashtme, kjo krahasuar me të njëjtin muaj të vitit të kaluar, i udhëhequr nga rritja e kostos së karburantit dhe naftës për ngrohje.

Rregullatori zviceran i energjisë tashmë ka paralajmëruar familjet të presin rritje të faturave të energjisë deri në 47% vitin e ardhshëm.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI