Shkurt.ch

Zvicër: Shpëtohet një person nga lumi Rhone

Një person u shpëtua nga lumi i Rodonit, pranë Pont Butinit në Gjenevë, pasditen e djeshme.

Ai ishte pjesë e një grupi prej rreth 10 personash që ishin në lumë me anije.

Lumi po rridhte jashtëzakonisht  shpejt për shkak të stuhisë së një dite më parë.

Anija u kap nga degët e pemëve dhe u tërhoq nën ujë.

U deshën 15 zjarrfikës për ta liruar atë, përcjell albinfo.ch.

Autoritetet paralajmërojnë se të gjithë banorët duhet të jenë të vetëdijshëm për rreziqet në lumenj dhe liqene.