Lajme

Zvicra, Gjermania dhe Turqia, destinacionet me më së shumti udhëtarë

Aeroporti i Prishtinës “Adem Jashari” ka publikuar listën me udhëtimet më të shpesha me më së shumti udhëtarë, në të cilën kryeson Zvicra, me 37.61%.

Pas Zvicrës, vendin e dytë e zë Gjermania me 31.14 % dhe pastaj Turqia me 15.23%. Pas këtyre shteteve radhiten Austria, Suedia dhe të tjera.