Kosova

Zvicra ndihmon Kosovën në krijimin e vendeve të punës

Zvicer Pixabay

Zvicra vazhdon të mbështesë rritjen e qëndrueshme ekonomike dhe krijimin e vendeve të punës në Kosovë, transmeton albinfo.ch.

Gjatë katër vjetëve të fundit, Zvicra mbështeti mbi 8500 qytetarë të Kosovës duke fituar punësim.

Mësoni më shumë rreth përpjekjes së Zvicrës për përmirësimin e punësimit të të rinjve në Kosovë, video në vijim:

 

Reklamë: