Bota

Aksident i rrallë, vetura bie nga kati i shtatë

Një veturë bie nga kati i shtatë në një parking dhe goditet me një tjetër veturë që është në lëvizje në tokë.

Policia në Austin të Teksasit ka publikuar një video në të cilën shihet një aksident i rrallë automobilistik.

Një veturë bie nga kati i shtatë në një parking dhe goditet me një tjetër veturë që është në lëvizje në tokë.

Video tregon njerëzit që shkojnë të ndihmojnë shoferin e veturës, raporton “Time”.

Policia ka bërë të ditur se ngasësi i veturës ka shpëtuar me lëndime jo të lehta nga ky aksident.