Feja

Ambasada e Kosovës uron besimtarët për festën e Bajramit

Ambasada e Republikës së Kosovës në Bernë, qytetarëve të Republikës së Kosovës, besimtarëve të fesë islame, që jetonë dhe veprojnë në Konfederatën e Zvicrës dhe në Principatën e Liechtenstein-it, për Festën e Fitër Bajramit, u shpreh urimet më të mira.
“Përgëzojmë dhe urojmë që fryma dhe qëllimi i kultivimit të solidaritetit dhe sakrificës, të jetë përkushtim i juaj jetësor, që bashkon njerëzit dhe shton dashurinë mes tyre, duke manifestuar me besim të plotë, tolerancë e mirëkuptim brenda komunitetit dhe tolerancë e mirëkuptim me të tjerët, për të mirën e vetvetes, të shoqërisë aty ku jetoni dhe veproni, si dhe për të mirën e Shtetit të Kosovës – një shtet shembull i harmonisë midis njerëzve të përkatësive të ndryshme etnike dhe fetare.”, rhuhet në urimin Ambasadës të Republikës së Kosovës në Bernë.