Feja

Ambasada e Kosovës uron besimtarët për fillimin e Muajit të Ramazanit

Ambasada e Republikës së Kosovës, të gjithë qytetarëve tanë, besimtarë të besimit islam në Zvicër dhe Liechtenstein, ju uron agjërim të lehtë për Muajin e Ramazanit.

“Urojmë që Muaji i Ramazanit, të vazhdojë të kultivoj vlera njerëzore, tolerancë, integrim dhe respekt e dashuri për njëri-tjetrin, në familjet e juaja, në rrethet tuaja, si dhe harmoni në jetë e në veprimtari brenda shoqërive e vendeve pranuese respektive. “, thuhet në urimin e Ambasadës së Republikës së Kosovës në Zvicër.

Bernë, më 26 maj 2017