Kultura

Kosovë: Në vendet e ndërtimit të pasluftës

Për botimin e 19-të të revistës “Sept au café littéraire”, nga 1 shtatori Sept le mook suisse ju çon në një Lindje të pazbuluar (Trans-Siberian, Hungari, Serbi…) si dhe në Kosovë.

Të mërkurën, më 6 shtator, në orën 18:30, për një mbrëmje Sept le mook suisse do të ndalet në Kosovë për të diskutuar rreth vendpunishteve ndërtimore të pasluftës dhe në veçanti për fillimin politik dhe kulturor të një gjenerate të re, e cila dëshiron të ndryshojë rregullat e lojës.

Të ftuar do të jenë vizatuesja Lena Würgler, fotografja Layla Baraké dhe nënkryetari i platformës albinfo.ch, Leonard Bender.

 

 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit05 Shtator 2017
  • Ora18:30
  • LokacioniQuai Perdonnet 33, Vevey
  • Data e përfundimit6 Shtator 2017 - 21:00