Kosova

Kurti dhe Rozeta Hajdari vizituan Panairin e “Hannover Messe 2024”

Gjermani: Ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari, së bashku me kryeministrin e Republikës së Kosovës, Albin Kurti, vizituan Panairin e Hannover Messe 2024

 

Ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari, së bashku me kryeministrin e Republikës së Kosovës, Albin Kurti, vizituan dje Panairin e Hannover Messe 2024, në Gjermani, ku së pari u mirëpritën nga Dr. Jochen Köckler, Kryetar i Bordit Drejtues të Deutsche Messe AG me qendër në Hannover, transmeton albinfo.ch.

Mund të jetë një imazh i 7 persona dhe teksti

Kryeministri Albin Kurti dhe ministrja Rozeta Hajdari, së bashku me kolegët dhe në shoqërim nga ambasadori i Kosovës në Gjermani, z. Faruk Ajeti, vizituan pavijonin e Republikës së Kosovës me dhjetë biznese vendore pjesëmarrëse për herë të parë në këtë panair, respektivisht pesë nga teknologjia informative dhe pesë nga sektori metal përpunues.

Mund të jetë një imazh i 7 persona, syze dhe teksti

Pjesëmarrja e këtyre bizneseve u mundësua nga Agjencia për Investime dhe Përkrahjen e Ndërmarrjeve në Kosovë ( KIESA) në kuadër të Ministrisë së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë.

Mund të jetë një imazh i 5 persona, turmë dhe teksti

Në vazhdim, u vizituan edhe kompanitë me renome botërore, si Schneider Electric, Microsoft, Siemens, Bosch Rexrot.

Mund të jetë një imazh i 6 persona, televizori, redaksi dhe teksti