CH-Ballkani

Lojërat tradicionale, rast për mërgimtarët të njohin vendlindjen

Në Lojërat Tradicionale të Rugovës" do  të ketë valle, muzikë si dhe shumë lojëra tradicionale shqiptarë që nuk bën t’i harrojmë

Më 6 gusht në Rugovë të Pejës do të mbahen Lojërat Tradicionale Rugoviane.

 

Në këto Lojëra, do të ketë valle dhe muzikë gjithashtu, si dhe shumë lojëra tradicionale shqiptarë që nuk bën t’i harrojmë, raporton albinfo.ch.

 

Kjo është një mundësi e mirë edhe për mërgimtarët për t’i njohur rrënjat tona dhe të mos e harrojnë kulturën dhe traditën shqiptare.