Kalendari

Minipanair i librit shqip në Lucern

Më 14 dhe 15 tetor, në Lucern do të organizohet një minipanair libri, i pari i këtij lloji me libra në gjuhën shqipe. Minipanairi mbahet nën përkujdesin dhe me mbështetjen e Unionit të Bizneseve Shqiptare në Zvicër.