Shkurt.ch

Si gjithmonë, kolona të gjata në Gotthard

Në jug të tunelit kolonat e udhëtarëve në kthim shtriheshin në 10 kilometra, gjatë drekës

Pushuesit, të cilët po ktheheshin në Zvicër në natën e së shtunës duhej të prisnin gati dy orë në jug të Gotthard-it. Rreth orës 19:00 rruga e bllokuar ende shtrihej 9 km mes Biasca (TI) dhe Airolo.

Në jug të tunelit kolonat e udhëtarëve në kthim shtriheshin në 10 kilometra, gjatë drekës. Kurse gjatë pasdites, qendra për informim të qarkullimet shkruante se kolonat nuk kanë zbritur nën 9 kilometra.

Pra, mesatarisht të gjithë udhëtarët janë detyruar të presin për më shumë se 2 orë.