Shqipëria

“10 mijë buzëqeshje” për turistët e huaj

Turistët e huaj priten ndryshe nga Shqipëria

Organizata  “Smile Albania”, në bashkëpunim me Ministrinë e Turizmit dhe Mjedisit përmes një instalacioni  në portin e Durrësit “10 mijë buzëqeshje” kanë pritur turistët e huaj që mbërrinin në këtë port.

Në hyrje turistëve iu shpërndanë edhe guida turistike, teksa niseshin për vizita drejt qyteteve ku do të kalonin pushimet e që thanë se ndihen mirë nga ky projekt.

Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi vlerësoi përgatitjet në kuadër të projektit “Smile Albania”,  dhe tha se sitet turistike në disa nga qytetet historike po vizitohen nga mijëra turistë të huaj.