Lifestyle

10 vjet nga vdekja e Michael Jackson

Sot është bërë një dekadë kur vdiq Mbreti i Popit, Michael Jackson. Këngëtari po përgatitej për një turne synonte rehabilitimin e karrierës, financave dhe imazhit tij kur vdiq moshën 50-vjeçare nga një mbidozë e propofolit anestetik 25 qershor 2009. 

 Jackson do t’i kishte 60 vjet nëse do të ishte gjallë. Vdekja e tij trondit fansat në mbarë botën dhe pushtoi titujt e mediave. Shërbime përkujtimore u mbajtën në gjithë botën dhe u ringjall muzika e tij.  

Akuzat për ngacmimin e fëmijëve e mbërthyen këngëtarin vitet e tij fundit jetës dhe arritën kulmin me një gjyq vitit 2005, ku Michael u shpall i pafajshëm, përcjell albinfo.ch. 

Akuzat u harruan paktën deri ringjalljen e tyre një dokumentar të këtij viti. 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI