Lajme

15 raste aktive me Covid-19 në Kosovë

Aktualisht në vendin tonë janë 15 raste aktive me Covid-19.

Vetëm gjatë 24 orëve të fundit është regjistruar një rast me koronavirus.

Sipas njoftimit të MSH-së, janë shëruar 9 qytetarë dhe nuk është shënuar asnjë viktimë.

Deri më tani me një dozë të vaksinës janë vaksinuar 1 milion e 836 mijë persona.