Storje Suksesi

Reportazh: 20 vjet shembull suksesi me kompaninë “ACL GROUP” në Zvicër

Nisi me numër të vogël punëtorësh, tani ka qindra sish. Një shembull suksesi në sektorin e ndërtimeve në Zvicër është “ACL GROUP”. Kompania e ndërtimit dhe e investimit në patundshmëri, e cila udhëhiqet nga Labinot Haxhaj, ka mbushur 20 vjet të ekzistencës së suksesshme!

Në vijim Video reportazhi nga 20-vjetori i kompanisë ACL Group, e cila udhëhiqet nga Labinot Haxhaj: